Hoppa till huvudinnehållet
Nyhet

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

Bakom varje Artscape-filmdesign ligger en stor konstnärs verk. Med inspiration från både traditionella glashantverkare och konstkonstnärer kombineras gammaldags tekniker och samtida digital innovation för att uppnå autentiska uttryck av målat glas och konst. Varje design är noggrant handframställd med hänsyn till färg, struktur och djup. Bra arbete tar tid, men bara det bäst handgjorda tillvägagångssättet tar fram den ljusstyrka, livfullhet och kvalitet som Artscape är känt för.

Kvalitet och hantverk går hand i hand. Artscape-fönsterfilm uppnår texturen och karaktären av äkta glas genom en unik kreativ process och anpassad uppsättning av egenutvecklade bläck. Varje detalj från utskrift till förpackning övervakas noga för att säkerställa att endast den bästa kvalitetsprodukten produceras. Allt är designat i Portland, Oregon.

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.

The Pappelina Story

18 april 2023

Pappelina är ett internationellt varumärke med fokus på exklusiva plastmattor och grundades 1999 av Lina Rickardsson.