Hoppa till huvudinnehållet
Nyhet

I solidaritet med Italien!

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.

I solidaritet med Italien!

Wall&decòs kontor och produktionsanläggning ligger i Cervia, mitt i hjärtat av det översvämningsdrabbade området. I stort sett all personal bor även i området.

Både kontor och produktion har klarat sig utan skador men Wall&decò var i förra veckan tvungna att under tre dagar stänga ner verksamheten då kringliggande vägar var helt översvämmade och inga leveranser vare sig ut eller in kunde ske. Verksamheten är nu åter i full produktion.

Nu pågår ett mycket omfattande uppröjnings- och återställningsarbete. För regionen som helhet väntas de finansiella konsekvenserna bli enorma. Både Wall&decò och Embellence Group kommer ge finansiellt stöd till de fonder som nu upprättas.

 ?  : Olle Svensk 1 720Px
”Vi känner stort med våra medarbetare, leverantörer och befolkningen i de drabbade områdena. Wall&decò är en central del i Embellence Group och Italien är en av våra viktigaste marknader.”
Olle Svensk, CEO Embellence Group

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

The Pappelina Story

18 april 2023

Pappelina är ett internationellt varumärke med fokus på exklusiva plastmattor och grundades 1999 av Lina Rickardsson.