Hoppa till huvudinnehållet
Nyhet

Wall&decò- skräddarsydda moderna tapeter

Wall&decò grundades år 2005 av Christian Benini. Banbrytande teknik, teknisk forskning och innovation är pelarna hos Wall&decò. Wall&decò kombinerar framgångsrikt kvalitet, teknik och estetik och erbjuder lösningar som passar alla miljöer. Tapeter med unik design och stark personlighet som syftar till att generera känslor genom färger och fantasi.

 ?  : Walldeco Embellence Group 2023 04 25

Contemporary Wallpaper är en samling tapeter för inomhusbruk som utvecklar temat makromotiv, proportionerade varje gång på väggen för att skapa verkliga vertikala berättelser.

Essential Wallpaper Collection är ett universum av abstraktioner och vinylgeometrier som förstärker den sensoriska kraften hos gravyrer, inlägg och prägling. 3D-texturer, basreliefprogressioner och texturer inspirerade av naturen eller skickliga japanska traditioner utvecklas till skulpterade vertikala ytor som öppnar outforskade horisonter för inredning 

WET System är Wall&decòs patenterade helt vattentäta väggbeklädnad avsedd för fuktiga miljöer, vilket öppnar oändliga dekorativa möjligheter inom områden som sträcker sig från hushållsbadrum till spa.

OUT System är Wall&decòs innovativa utomhustapeter som är resistenta mot regn, gulnad och har antismog-egenskaper, som förvandlar uteplatser, terrasser och fasader, vilket gör väggdekoration till ett fullfjädrat arkitektoniskt element för den ursprungliga estetiska definitionen av exteriörer. 

SSW Sound System- förbättrar den akustiska komforten i interiörer genom att minska efterklangen.

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.

The Pappelina Story

18 april 2023

Pappelina är ett internationellt varumärke med fokus på exklusiva plastmattor och grundades 1999 av Lina Rickardsson.