Hoppa till huvudinnehållet
NYHET

The Pappelina Story

Pappelina är ett internationellt varumärke med fokus på exklusiva plastmattor och grundades 1999 av Lina Rickardsson.

Pappelinas ledord är att skapa högkvalitativa, stilrena och funktionella produkter med skandinavisk design. Alla mattor tillverkas i traditionella vävstolar från 50- och 60-talet på det egna lokala väveriet i Leksand. 

Till ljudet av träskyttlar som rusar fram och tillbaka, ett välkoordinerat samspel mellan vävstol, varp och väft skapas det valda mönstret. Varje matta representerar ett stycke svenskt hantverk och tack vare bra komposition, högkvalitativa material och hängivna hantverkare ges den hållbara, moderna och färgglada design som är Pappelina. 

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.