Våra varumärken

Borås Tapetfabrik

I över 100 år har Borås Tapetfabrik tillverkat tapeter i Borås. Verksamheten bygger på ett genuint hantverk i ständigt möte med teknisk utveckling.

Vår historia

Borås Tapetfabrik förvaltar ett arv men bryter också ny mark, produktionen har utvecklats genom decennier och sekel men likt valsar, mönsterrapporter och tapeter rullar dem ostoppbart framåt.
För Borås Tapetfabrik är alltid samtiden den mest spännande tiden.

Ett genuint hantverk

Aldrig förr har så många olika trycktekniker erbjudits. Trycktekniker som gör det möjligt för fler designers och varumärken att tänka tapet. Aldrig förr har utvecklingen gjort det möjligt för så många konsumenter att kunna förgylla sina hem på ett så spännande och hållbart sätt. Aldrig förr har intresset för hantverkstradition och hållbarhet varit större.

Om oss

Borås Tapetfabrik är möjliggörare. De bistår tapetföretag, designers, livsstilsvarumärken och byggbolag – alla som har insett tapetens mångsidiga möjligheter och som vill göra verklighet av sina idéer.

Borås Tapetfabrik kan fungera som en katalysator i designprocessen, vägleda och inspirera. En garant för kvalitet och långlivade produkter. En förkämpe för hållbarhet och konkreta lösningar att erbjuda när det gäller allt från produktutveckling och materialval till produktion och förpackning.

Borås Tapetfabrik blickar framåt och vill alltid utveckla och utvecklas. Tillsammans med kunder, leverantörer och andra intressenter krävs samarbete för att skapa mer hållbara tapetlösningar. Med fokus på hantverk, kvalitet och hållbarhet förser Borås Tapetfabrik världen med förstklassiga tapeter.