Hoppa till huvudinnehållet
NYHET

Boråstapeter – Väggar som talar

Med inspiration från vårt svenska arv skapar Boråstapeter tapeter för alla rum och stilar.

Boråstapeter är ett anrikt varumärke med rötter från början av 1900-talet. Med inspiration från vårt Svenska arv skapar dem tapeter för alla rum och stilar.

"Från idé och skiss till tapetklädda väggar, följ resan genom tid och rum. Där känslor styr, där skratt och gråt, kärlek och sorg har en naturlig plats. Som en del av hemmet, lyssnar, vakar och berikar de livet med mönster och färg. Om du lyssnar riktigt noga, kan du nog höra dem – väggar som talar."

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.