Hoppa till huvudinnehållet
NYHET

Borås Tapetfabrik tillverkar tapeter

Borås Tapetfabrik tillverkar tapeter för alla företag som ser potentialen i tapeter.

De är möjliggörare som bistår tapetföretag, designers, livsstilsvarumärken och byggbolag, alla som  har insett tapetens mångsidighet och potential och vill förverkliga sina idéer. De skapar unika lösningar med stor kompetens från den hantverksmässiga tekniken till den digitala. Aldrig förr har så många olika trycktekniker erbjudits. Trycktekniker som gör  det möjligt för fler designers och varumärken att tänka tapet.

Läs mer om Borås Tapetfabrik:
Vi gör dina idéer till verklighet | Borås Tapetfabrik (borastapetfabrik.se)

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.