Hoppa till huvudinnehållet
NYHET

Det här är Embellence Group

Embellence Group har som mål att bidra till en vackrare och mer inspirerande vardag.

Vi bygger ett starkt företag drivet av passion och professionalism. Vår modell är att förvärva, äga och utveckla unika varumärken inom premium- och lyxsegmenten för heminredning. Att utnyttja våra varumärkens historia, kreativitet och innovationsförmåga genom en decentraliserad modell kompletterad med vassa centrala förmågor är vår väg till framgång.

Våra produkter säljs i över 110 länder världen över, med den starkaste närvaron i Norden, övriga Europa och USA. Vi utökar och stärker kontinuerligt vår globala närvaro. Miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet är inbäddat varje beslut vi fattar och i allt vi gör. Vår ESG-strategi "Embellish with Excellence" ger oss struktur och vägledning på vår resa.

I den här videon kan du se vår VD, Olle Svensk, och chef för hållbarhet och förändringsledning, Robert Smolander, presentera Embellence Group och Q3 2022-resultatet under Stora Aktiedagen.

Artscape – Beauty Driven. Privacy Perfected

30 maj 2023

Artscape är ledande inom dekorativ fönsterfilm och har sedan 1998 tillverkat genomtänkta, konstinspirerade fönsterfilmer i över ett kvartssekel. Artscape är kända för att lyfta utrymmen med premiumprodukter och elegant design. Appliceringen är okomplicerad, enkel att ta bort och lätt att fräscha upp när du vill. 

I solidaritet med Italien!

25 maj 2023

Kraftiga regn och översvämningar har under den senaste veckan drabbat regionen Emilia-Romagna i norra Italien. Ovädret att resulterat i flera dödsfall, översvämmade vägar och stora skador på byggnader. 10 000-tals har tvingats lämna sina hem.