NYHET

Det här är Embellence Group

Embellence Group har som mål att bidra till en vackrare och mer inspirerande vardag.

Vi bygger ett starkt företag drivet av passion och professionalism. Vår modell är att förvärva, äga och utveckla unika varumärken inom premium- och lyxsegmenten för heminredning. Att utnyttja våra varumärkens historia, kreativitet och innovationsförmåga genom en decentraliserad modell kompletterad med vassa centrala förmågor är vår väg till framgång.

Våra produkter säljs i över 110 länder världen över, med den starkaste närvaron i Norden, övriga Europa och USA. Vi utökar och stärker kontinuerligt vår globala närvaro. Miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet är inbäddat varje beslut vi fattar och i allt vi gör. Vår ESG-strategi "Embellish with Excellence" ger oss struktur och vägledning på vår resa.

I den här videon kan du se vår VD, Olle Svensk, och chef för hållbarhet och förändringsledning, Robert Smolander, presentera Embellence Group och Q3 2022-resultatet under Stora Aktiedagen.

Embellish with Excellence

23 januari 2023

Under 2019 bytte vi namn på vårt företag, från Wallvision till Embellence Group. Eftersom vi har våra rötter i tapetbranschen representerade namnet Wallvision vår historia och rötter på ett bra sätt.