Kommuniké från extra bolagsstämma i Embellence Group AB (publ)

Embellence Group AB (publ) höll fredagen den 8 december 2023 extra bolagsstämma i MAQS Advokatbyrås lokaler på Stureplan 19 i Stockholm. Till ordförande för stämman valdes Fredrik Brusberg, biträdande jurist vid MAQS Advokatbyrå.

Följande huvudsakliga beslut fattades vid stämman:

Val av styrelse och styrelseordförande
Stämman beslutade, i enlighet med en aktieägaregrupps förslag, att omvälja de befintliga styrelseledamöterna Karin Dennford, Anneli Kansbod, Henrik Nyqvist och Christina Ståhl samt att välja Magnus Welander som ny styrelseledamot. Stämman beslutade även, i enlighet med aktieägargruppens förslag, att välja Magnus Welander till ny styrelseordförande.

Aktieägargruppens fullständiga förslag finns tillgängligt på bolagets hemsida (www.embellencegroup.se).

För mer information, vänligen kontakta:
Olle Svensk, vd
Tel: +46(0) 768 566 093
E-post: olle.svensk@embellencegroup.com


Om Embellence Group
Embellence Group, grundat 1905 i Borås, är en ledande europeisk aktör inom premiumtapet-segmentet och i framkant internationellt med försäljning i över 90 länder. Våra varumärken inkluderar Cole & Son, Wall&decò, Artscape, Pappelina och Boråstapeter. Embellence Group ska utveckla sin position som ett ledande House of Brands inom heminredning med fokus på premiumvarumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig heminredning och driva utvecklingen på en tapet- och heminredningsmarknad i förändring. Embellence Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser.