Christina Ståhl till WallVisions styrelse

Christina Ståhl, tidigare VD för bl a MQ och Mio, går in i tapetkoncernen WallVisions styrelse.

Christina Ståhl till WallVisions styrelse

”Christinas långa erfarenhet från operativa roller och styrelsearbete i verksamheter riktade till konsumenter kommer att bli ett värdefullt tillskott”, säger Per Borgvall, styrelsens ordförande.

”Efterfrågan på premiumtapeter förväntas fortsätta växa och WallVision har en stark position inom detta segment, med flera välkända internationella varumärken, såsom Boråstapeter, Cole & Son och Wall&decò. Bolaget har dessutom en lång historik och tydlig strategi framåt. Det ska därför bli väldigt roligt att få bidra till koncernens fortsatta resa”, säger Christina Ståhl.

Christina Ståhl har över 20 års operativ erfarenhet från retailbranschen. Karriären startade på ICA och fortsatte efter tio år på möbelkedjan Mio, där hon under sina sex år som VD vände förlust till vinst och lade grunden för en stark fortsatt utveckling. Från Mio rekryterades Christina till MQ där hon var VD under fem år. Sedan januari i år är hon VD för Bagaren & Kocken som idag är Nordens ledande e-handlare inom köksmaskiner och köksredskap. Därutöver har hon suttit i flera styrelser, bl a för, Nobia, MQ och Kjell & Company. 

Utöver Per Borgvall och Christina Ståhl består styrelsen av Mattias Letmark, Henrik Nyqvist, Paul Steene och Johan Liljegren. Huvudägare i WallVision är Litorina.

För mer information, kontakta gärna:
Per Borgvall, Ordförande WallVision
Tel: 072-329 73 33

Christina Ståhl, tillträdande styrelseledamot WallVision
Tel: 070-764 12 61

Citat

Christinas långa erfarenhet från operativa roller och styrelsearbete i verksamheter riktade till konsumenter kommer att bli ett värdefullt tillskott.

Per Borgvall, styrelsens ordförande

Efterfrågan på premiumtapeter förväntas fortsätta växa och WallVision har en stark position inom detta segment, med flera välkända internationella varumärken, såsom Boråstapeter, Cole & Son och Wall&decò. Bolaget har dessutom en lång historik och tydlig strategi framåt. Det ska därför bli väldigt roligt att få bidra till koncernens fortsatta resa.

Christina Ståhl

Om WallVision
WallVision är ett ledande House of Brands inom heminredning, med fokus på premiumtapet. Med över 100 års historik, en konkurrenskraftig varumärkesportfölj samt en stark internationell position erbjuds kunderna högkvalitativa produkter som bidrar till en vackrare och mer inspirerande vardag. Under de senaste 10 åren har WallVision framgångsrikt expanderat internationellt och finns idag i större delen av världen med en ledande position i Sverige, Norge, Italien och Storbritannien. WallVisions varumärkesportfölj utgörs huvudsakligen av Boråstapeter, Cole & Son och Wall&decò.