Inbjudan till kapitalmarknadsdag 2024

Embellence Group bjuder in investerare, analytiker och media till kapitalmarknadsdag tisdagen 21 maj 2024, kl. 10:00.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om koncernens långsiktiga strategi och genomförandet av denna. Presentationer kommer att hållas av VD Olle Svensk, CFO Karin Lidén och representanter för våra varumärken. Deltagarna kommer ges möjlighet att ställa frågor. Eventet hålls på engelska.

Agenda och mer detaljerad information kommer att publiceras på Embellence Groups webbplats. Där kommer även presentationsmaterial och en inspelning av kapitalmarknadsdagen finnas tillgängligt i efterhand.

Plats: Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25,118 25 Stockholm
Datum: tisdagen 21 maj 2024
Tid: 10:00-13:00 inklusive lunch. Lokalen öppnar kl. 09:30.

Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att maila till info@embellencegroup.com.
Sista anmälningsdag är den 17 maj 2024.

För mer information, vänligen kontakta:
Karin Lidén, CFO
Telefon: +46 704 29 30 57
E-mail: ir@embellencegroup.com


OM EMBELLENCE GROUP
Embellence Group, grundat 1905 i Borås, är en ledande europeisk aktör inom premiumtapet-segmentet och i framkant internationellt med försäljning i över 90 länder. Våra varumärken inkluderar Boråstapeter, Cole & Son, Wall&decò, Pappelina och Artscape. Embellence Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser, info@fnca.se.