Karin Lidén ny CFO i Embellence Group AB (publ)

Karin Lidén har utsetts till ny CFO i Embellence Group AB med start från den 2 januari 2023.

Karin Lidén kommer närmast från rollen som CFO för Powercell Sweden AB. Dessförinnan har hon bland annat haft flertalet centrala roller inom Mölnlycke Healthcare, däribland som tillförordnad CFO. Karin är utbildad civilekonom med examen från Handelshögskolan i Stockholm.

”Jag är väldigt glad att kunna välkomna Karin Lidén som CFO i Embellence Group. Med sin gedigna erfarenhet kommer hon utgöra ett värdefullt tillskott i vår tillväxtresa framöver”, säger Olle Svensk, VD Embellence Group.

“Jag ser mycket framemot att bli en del av Embellence Group och vara delaktig i bolagets utveckling mot att bli ett ledande House of Brands inom heminredning“, säger Karin Lidén.

För mer information, vänligen kontakta:
Olle Svensk, CEO
Telefon: +46 768 566 093
E-mail: olle.svensk@embellencegroup.com


Om Embellence Group
Embellence Group, grundat 1905 i Borås, är en ledande europeisk aktör inom premiumtapet-segmentet och i framkant internationellt med försäljning i över 90 länder. Våra varumärken inkluderar Cole & Son, Wall&decò, Artscape, Pappelina och Boråstapeter. Embellence Group ska utveckla sin position som ett ledande House of Brands inom heminredning med fokus på premiumvarumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig heminredning och driva utvecklingen på en tapet- och heminredningsmarknad i förändring. Embellence Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser.