Korrigering: Ledningsförändring i Embellence Group AB (publ)

Korrigeringen avser tidigare felaktig hänvisning till EUs marknadsmissbruksförordning.

Embellence Group AB (publ) meddelar idag att Pär Ihrskog kommer att lämna sin befattning som CFO för bolaget. Sista tjänstgöringsdag är 30 november 2022. Rekryteringen av Pär Ihrskogs efterträdare inleds omgående.

”Jag vill tacka Pär för hans insatser för Embellence Group. Han har varit värdefull i förflyttningen som vi har gjort till ett noterat bolag och i etableringen av en väl fungerande finansfunktion. Jag önskar honom lycka till i framtida utmaningar”, säger Olle Svensk, VD Embellence Group.

För mer information, vänligen kontakta:
Olle Svensk, CEO
Telefon: +46 768 566 093
E-mail: olle.svensk@embellencegroup.com


Om Embellence Group
Embellence Group, grundat 1905 i Borås, är en ledande europeisk aktör inom premiumtapet-segmentet och i framkant internationellt med försäljning i över 90 länder. Våra varumärken inkluderar Cole & Son, Wall&decò, Artscape, Pappelina och Boråstapeter. Embellence Group ska utveckla sin position som ett ledande House of Brands inom heminredning med fokus på premiumvarumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig heminredning och driva utvecklingen på en tapet- och heminredningsmarknad i förändring. Embellence Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser.