JCE förvärvar 10,5 procent av aktierna och rösterna i Embellence Group

Embellence Group AB (publ) (”Embellence”) har blivit informerade om att JCE Asset Management AB (”JCE”) har ingått avtal med Embellence största aktieägare Litorina Coinvest 1 AB (”Litorina”) om att från Litorina förvärva 2 247 000 aktier i Embellence, motsvarande 10,5 procent av aktierna och rösterna i Embellence.

”JCE är en kvalitetsinvesterare och vi välkomnar dem in som en signifikant ägare i Embellence och som intressent i vårt fortsatta byggande av ett house of premium brands inom inredning”, säger Olle Svensk, VD Embellence Group.

För mer information, vänligen kontakta:
Olle Svensk, CEO
Telefon: +46 768 566 093
E-mail: olle.svensk@embellencegroup.com


Om Embellence Group
Embellence Group är en ledande europeisk aktör inom premiumtapet-segmentet och i framkant internationellt med försäljning i över 90 länder. Våra varumärken inkluderar Cole & Son, Wall&decò, Perswall, Pappelina och Boråstapeter. Embellence Group ska utveckla sin position som ett ledande House of Brands inom heminredning med fokus på premiumvarumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig heminredning och driva utvecklingen på en tapet- och heminredningsmarknad i förändring. Embellence Group är noterat på Nasdaq First North Premier och FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser, info@fnca.se, +46(0)8-528 00 399.